Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nicknév nélkül ír ki szinte mindenki kérdést, illetve nélküle válaszol a kérdésekre?
Írtam valakinek, majd válaszolt is. Majd írtam másnak is, aki más kérdés alá kommentelt, mivel más adatot adott meg a kérdés alatt azt hittem másik személyről van szó, de nem. Egy személy, csak mint kiderült ezek szerint kamuzik.
Másik sztori, írtam valakinek, majd szintén más kérdés alatt szintén ráírtam valakire, kiderült hogy ugyanaz a személy akinek már egyszer írtam.
Lássuk be, a homoszexuális kategória ritkán szól komoly kérdésekről, inkább itt az ismerkedés a fő cél. Szóval nem lenne egyszerűbb vállalni a nicknevet? Úgysem tudja senki sem a valós személyazonosságot, a kamusokat pedig senki sem szereti, így legalább ez lehetne egy szűrő is akár, mindamellett hogy elkerüljük a félreértéseket.
A szabályzat szerint nem lehet ismerkedni!!!
Egyik kategóriában sem!
És ha kiírod a nickneved akkor már nem leszel anonim? Talán rád tudok keresni facebookon vagy mi?
Attól hogy vállalod a nickneved, még anonim maradsz. Ellenben kizárod az esélyét annak, hogy kamuzni tudj.
Már megbocsáts de most azon panaszkodsz hogy nem tudsz ismerkedni és a "szia ismi" típusú körleveled kétszer is elküldted ugyanannak? :D :D :D
Figy' az élet nem kívánságműsor, ha neked nem tetszik ez a rendszer és ismerkedni akarsz akkor menj a ginderre, romeora ott látod a nicknevet sőt még fotót is és ott írogass.
Csakhogy lássatok példát rá, tehát nem ismerkedni akarok, nem erre használom. Íme a példa:
Itt arra akartam utalni, hogy kommentelt valaki hogy passzív és nehezen tágul. Erre ráírtam és adtam neki tanácsokat. Majd egy másik kérdés alatti kommentben láttam hogy egy aktív kért segítséget, így írtam neki, mivel én uni vagyok, mind a két oldalt megtapasztaltam, illetve a párom csak aktív, így neki kikértem a véleményét és így írtam neki. Szóval úgy és arra használom az oldalt amire való. Azonban kiderült hogy ugyanarról a személyről van szó,szóval kamuzik így hamis tanácsokat ad és így próbál meg ismerkedni privát üzeneteket várva. Ezek kivédésére írtam amit írtam.
Jézus ereje legyen velem.
Kérlek emberek. Ennyi negatív és rosszindulatú üzenetet még nem kaptam.
Itt felmerült bennem pár kérdés:
Valójában miért nem mertek nicknévvel kommentelni?
Féltek hogy ezek után lebuknátok?
Miért félsz az anonimtásod elvesztésétől?
Miért nem mersz őszinte választ adni?
(Egy megjegyzés:te sem tudod hogy én ki vagyok, de biztos lehetsz a kommentemben hogy őszinte választ adok, amit VÁLLALOK IS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!