Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg vagytok elègedve a farok mèretetekkel? Cm-et irjatok lègyszi😊
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 22:02
1/23 DnPlymn válasza:
Nem. ¯\_(ツ)_/¯
17 és jobbra görbül picit. A 190 cm 130 kg mellé optikailag kevés ʕ•ᴥ•ʔ
2/23 anonim válasza:
Is-is ☺
16,5 hosszú 5cm vastag és lefelé görbül
4/23 anonim válasza:
Tökéletes azt mondja mindenki. 16cm
5/23 anonim válasza:
Elégedett vagyok vele én is, az asszony is.
Kb 11-2 cm, viszonylag vastag, és van rajta egy fitymafék műtétből maradt heg.
7/23 anonim válasza:
13cm nem vagyok vele megelegedve
8/23 anonim válasza:
5ös vagyok
srácok, írjátok már meg a korotokat is! Kva lehangoló, hogy mindenki átlag fölötti pöcökkel járkál és elégedetlenkedik vele, csak arra tudok gondolni, hogy még kamaszok vagytok, ezért elégedetlenkedtek.
És mi a baj vele, mitől lennétek elégedettek?
26F
9/23 anonim válasza:
16/4, és nagyon nem vagyok elégedett. Hogy miért nem? Mert a legtöbb lány, akivel voltam, tudom, hogy nagyobbat is elbírt volna, és az önbizalmam is nagyobb lenne.
10/23 anonim válasza:
annyira nemerdekel, onizalmam van( sajna neha sok is), és testem se rosz szval megszokott h ha leveszem a polot az sokmindenre eleg
am magyar atlagon beluli (13-17) 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!