Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktátok általában kiverni?
Figyelt kérdés
Van valami olyasmi nálatok is, hogy pl. este jön meg a kedvetek a legjobban hozzá?
Vagy amikor jön jön, és megy a dolog?
2020. ápr. 14. 21:29
1/29 anonim válasza:
Amikor épp' kedvem tartja, ha reggel úgy kelek fel akkor reggel, ha délután meló után akkor úgy (mondjuk a home-office-nek is megvannak az előnyei :) nincs beírva a naptárba hogy aszongya' 18:43 akkor ideje rárántani.
2/29 anonim válasza:
Én éjszaka. De nyilván nem minden nap.
3/29 anonim válasza:
Általában reggel, de ha sikerül partnert hozzá, akár neten, akkor igyekszem igazodni, s sokszor este.
4/29 anonim válasza:
Általában egy nap 2x is kiverem. Reggel és este is.
5/29 anonim válasza:
Amikor feláll! Ez lehet bármikor ha egy jó kis ingert kap. Egy jó poszt, egy jó kép, egy kellemes videó, bármi...
6/29 anonim válasza:
Délután mikor nyugalom van. Addig meg egész nap tudom húzni magam 😄
7/29 Tanquerey válasza:
Én többnyire munka után, mikor hazaérek, utána pedig ha nem volt elég, akkor még este is, lefekvés előtt. Persze ez nem kőbevésett, nem lehet időintervallum közé szorítani a dolgot :)
47/F Szhely
10/29 Roman00SA válasza:
Bármikor bárhol ha jol esik naponta többször is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!