Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltatok először fiúval?
Első alkalmam, teljes története, és bocsi hogy hosszú de ezt máshogy nem tudtam leírni. 🥰😉
Én rokonaim egy része kint él olaszba, és ők végett voltam ott minden nyáron kint. Általában egy hotelben, mivel ők nagyrészt dolgoztak napközben.
Az egyik Olaszországi nyári kintlétem során 18évesen történt meg az első alkalmam,egy olasz sráccal aki a hotel éttermében dolgozott akkor felszolgáló ként. Ő akkor 19 éves volt nagyon igényes szép srác volt. Sose tudtam levenni róla a szemem. Egyszerűen vonzotta a tekintetemet. Ezt ő is észrevette, sokszor volt köztünk szemkontaktus.
Majd egyik nap este már civil ruhában ült a halban. És odahívott magához majd mondott valamit olaszul és mutogatott ki. Nemigen értettem, majd annyit mondott hogy beach. Aztán rájöttem hogy biztos a tengerpartra akar kimenni.
Hát nagyon örültem neki, nagy mosollyal az arcomon bólintottam és elindultam vele. Ki sétáltunk a partra, és ledöbbentem hogy milyen csodálatos, kivolt fáklyázva a végtelenségig érő tengert pedig megvilágította a hold. A homokban ültünk amikor egyre közelebb döltünk egymáshoz, majd átöleltük egymást, és megcsókolt. Majd vissza mentünk a hotelba, egy szobára és ekkor történt meg az első szexuális élményem. Amely csodálatos és érzelmes volt. De ezzel együtt nem csak egy, egy alkalmas együttlét jött létre köztünk, hanem szerelem is. S ez az érzés töretlenül megvolt köztünk az elmúlt 2 hét alatt.
Elég nehezen beszélgettünk, de megértettük egymást.
De közeledett a haza utazásom időpontja, melyet nem akartam.
Majd azt a döntést hoztam, hogy itt szeretnék maradni a szüleim és családom bele egyezésével, hogy had jöjjek ki olaszba, had költözzek ki. Hisz nem függtem már az iskolától, sem munkahelytől még. Rokonok pedig akik kint élnek, örömmel hallották a döntésem. Haza utaztam, majd 1 hét múlva visszatértem olaszországba már “véglegesen”. Elkezdtem olaszul tanulni a rokonaim és Stefano segítségével. Majd egymást tanítgattuk Stefano-val. Munkát kaptam a tengerparton egy bárban. Ez idő óta eltelt nem egészen 2 év. 20 éves lettem, Stefano pedig 21 és azóta is együtt vagyunk. Már külön lakásban éljük életünket. Szerencsénkre itt nincs nagyon nagy korona vírus veszély sem, ezért nyugodtan megtudjuk húzni magunkat e vészes idők alatt míg véget nem ér ez a vírus.
Bocsi ha kicsit hosszú volt de ez számomra az első alkalom volt, mely megváltoztatta az életemet teljesen.🥰😁
14. Ő is annyi volt.
Először csak közös maszti.
Másnap kipróbáltuk az orált. Mindketten lenyeltük -és ezt a "játékot" elég sokáig űztük úgy, hogy mindkettőnknek volt közben barátnője.
Most 48 vagyok.
Ő 14 volt én 18. Kivertük egymásnak rendszeresen pár hónapig, de tovább nem mentünk. Orál és anál 20 évesen volt.
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!