Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk ti megtanítjátok rendesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti megtanítjátok rendesen szopni a passzivat ha nem tud, csak bénázik?

Figyelt kérdés
Felpofoznátok, megaláznátok, ha fájdalmat okozok vagy nem tudlak elélveztetni?

#ügyetlenség #tehetségtelen fiú.
2020. ápr. 12. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen aktív tetszene ha nem öreg.
2020. ápr. 12. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az alázós rész nélkül én is örülnék egy fiatal (30-40) aktívnak akin "gyakorolhatok" :D
2020. ápr. 12. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem csak akkor számít aktívnak egy fiú ha irányít, határozottann tud szopatni és a saját élvezetére csinálja, szóval önzö módon viselkedik
2020. ápr. 12. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Én aktív vagyok. Nekem az az élvezet ha fekszem az ágyon a másik meg lehúzza és lefogja a bőrt hogy ne mozogjon. Majd lassan szop. Úgy hogy közbe a keze is jár a farkamon sőt a makkon is ami tiszta nyál. Azaz a szája is lejön és azt követi a keze majd vissza. Bő fél órán át vagy akár 1 órát. Ha ez megy neki és élvezi akkor imádom, de a többség megunja és nem élvezi. Pedig csomó passzív fiatal állítja ő imád sokáig szopni.
2020. ápr. 12. 11:08
 5/10 jdfGabrella ***** válasza:
82%
Még hülye is tud szopni.
2020. ápr. 12. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

,,Bő fél órán át vagy akár 1 órát. Ha ez megy neki és élvezi akkor imádom, de a többség megunja"

Hat ember legyen a talpan akinek 1 oraig szopni kell... az rohadt unalmas , en le is lankadnek ...pedig en szeretek szopni es tudok is... de max 10-15 perc... azert a szexben nem csak a szopas van... vagy legalabb is valami olyat kell kapnom az aktivtol h en ot szopjan 1 orat...habar az en parom nem is birna ki ,hogy ne dugja be hamarabb

2020. ápr. 12. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
10-15 perc szopás nekem sem elég aktívként. Én is a fél vagy 1 óra híve vagyok. Aki passzív és szeret szopni annak ez az időtartam eddig nem volt gond.
2020. ápr. 15. 12:53
 8/10 Mrcock ***** válasza:
100%
Inkább tanítanám! Beszélnék hozzá mondanám hogy mit tegyen, aztán ha nem úgy csinálja akkor megfogom a fejét!! De csak fiatallal tudom elképzelni 31/f
2020. ápr. 15. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy bántanám. Inkább beszélnék hozzá, mondanám hogy mit hogy csináljon.
2020. ápr. 20. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok és nekem sem gond, ha 1 órán át, vagy akár még tovább kell szopni, sőt nagyon élvezem. De persze örülök, ha a másik mondja néha, hogy mit szeretne másképp.
2020. nov. 21. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!