Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szokatlan dolgot próbáltatok már ki szexben?
Harmas... huu az volt vagy 8 x...az jo
Akkor vizparton, kocsiba, erdobe, unokahugom szobajaba, tesom lagzijaban az etterem wc-jebe...
Apum kocsijaba 😂😂😂
Kotozos, pofozos, fenekelveros, zarazan semmi tagitas nelkul..
De legtobbet a parommal csinaltam
Hát ha úgy vesszük hogy minden ami nem totál sima vanilla cucc az szokatlan... Akkor egy baromi hosszú listát tudnék ide csapni 🤣
De többek között volt kikötözés, fenekelés, blindfold, karmolás/harapdálás, (enyhén!) pofozás, various szerepjátékok... Everyday stuff like that.
Ezeket pl. Élveztem ^^ 23F
Többes felállások, kötözés :)
20F
Ha unatkozom akkor általában elkezdek beszélni arról hogy milyen napom volt. Saját tapasztalatom, hogy ennél szokatlanabb dolgot nem tapasztaltak a volt partnereim.
Mindfuck4ever
Egyszer egy nő kérte, hogy harapjam mellét.. Nekem fura volt, előtte nem kérte más.
Ami viszont kedvencem, hogy punciba élvezés után kinyalom a csajt... Eddig csak sajna egyszer volt ilyen 🥺
Ja, most látom homo kategória 😂
Úgy semmit 😂
Engem egy sima oda vissza alapon szopás is érdekelne.
Bi vagyok
23F Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!