Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a szexről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szexről a szabadban?

Figyelt kérdés

Rengeteg embernél látom a szexpartnerkeresőkön, hogy erdőben, elhagyott épületeknél vagy egyéb eldugott helyeken is szexelnének az alkalmi partnerrel.

Nyilván ennek a fő oka az, hogy nincs helyük, de szerintem ez baromi rizikós, főleg most hogy egyre szebb az idő és gyakorlatilag bárki megzavarhat egy aktust még ha csak szopásról is van szó.

2020. ápr. 11. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amikor nem valami kényszermegoldás, hanem tényleg van szabadban rá jó hely, akár egy vízpart, akkor nagyon felszabadító, jó érzés lehet.
2020. ápr. 11. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Nekem van cs.házam, és a barátomnak is van salyát lakása.

Mégis szoktunk szabadban is együtt lenni.

2020. ápr. 11. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek én is a szabadban szexelni, ha van tusolási, vagy fürdési lehetöség. Pl. vízparton. Ugyanúgy, ahogy ágyban, liftben, konyhában... stb, miért ne lehetne a szabadban is szexelni ?

Egyébként én nyáron idönként kimegyek Bécsbe a Dunaszigetre, ahol 2 meleg FKK, (Szabad Test Kultúra, azaz naturista) strandrész is van. Gyönyörü hely, és valóban megjön az ember kedve a szexhez is. Akár a társammal, akár egyedül vagyok, nagy élmény.

2020. ápr. 11. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyatott gyárban, iskolai tornateremben, erdőben, mezőn, stb csináltam már. Sőt volt egy srác aki arra izgult, hogy a vonat mellett szopjon és mikor jött a vonat arra élvezett el. :D Sose vettek észre. A vonatosat persze nem tudom mert úgy álltam, hogy nem láttam a vonatot...
2020. ápr. 11. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádok szabadban szexelni a férjemmel. Egyik gyerekünk egy csónakban fogant, a másik egy sátorban.
2020. ápr. 11. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon izgat.

17p

2020. ápr. 11. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én imádok szabadban szexelni.
2020. ápr. 11. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szabadot én is szerrtem :D
2020. ápr. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!