Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok itt küldözgetni képeket egymásnak?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 15:00
1/15 anonim válasza:
Ismerkedés részeként igen, de csak test és farok képet.
2/15 anonim válasza:
Levelezés után csak ha van értelme.
3/15 anonim válasza:
Itt nem. Ha megvan a szimpátia akkor a kommunikáció folytatására van még ezer más felület (messenger, viber, e-mail).
5/15 anonim válasza:
Ismerkedés céljából igen, de csak ha eljutott egy olyan szintig a beszélgetés. egyből nem dobok farokképet
6/15 anonim válasza:
Arcos képet nem, de a farkamról igen. Általában előnyt jelent a méretem
8/15 exelant válasza:
Tőlem nem egy ember kért már fotót. Mindenfélét. arcost is, mert arra voltak kíváncsiak, hogy nézek ki. Én nő vagyok, de nálam kommunikációkor mindig a férfiak kértek előbb fotót tőlem. Én elsőként itt még soha nem kértem senkitől sem fotót, mivel ezt az oldalt nem ismerkedős oldalnak gondoltam eddig. Beszélgetni privátban lehet, arc nélkül is, illetve testünk mutogatása nélkül is, max ha valamit annak kapcsán kérdezni szeretnénk egymástól, mi a vélemény. Igaz ki tudja mikor hol , mi történik az emberrel...
9/15 anonim válasza:
Igen, de szigorúan csak farok képet 18/f.
10/15 anonim válasza:
Volt már rá példa, de csak farokkép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!