Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudom elfogadni magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elfogadni magam?

Figyelt kérdés
Azt hiszem meleg vagyok. Szeretném kipróbálni férfival, de mikor maszturbáció közben férfira gondolok, élvezés után undorodom az egésztől.. na ezt nem szeretném szex közben is. Olvastam pár hozzászólást itt, mind azt írták, hogy ez azért van mert még nem fogadtam el magam. Hogyan lehet ezen változtatni?
2020. ápr. 8. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Ugyanígy voltam sokáig, és a mai napig nem léptem. Egyáltalán nem kell lépned. Mellesleg felcímkézned sem kell magad. A hetero, bi, homo stb. szavak címkék, amik aztán hozzák a megfelelési kényszert. Ráadásul a társadalom ezekre a címkékre mindenféle dolgokat aggat, amik nagyon súlyos terhek lehetnek azoknak, akikre a címke vonatkozik.

Emiatt a sok baromság miatt van bűntudatod, pedig abszolút semmi gond nincs veled.

A szexuális önazonosság, vonzódás és irányultság valójában dinamikusan változik időben, és szituációtól függ.

Elélvezés előtt és után mellesleg mindenkinek változik a tudatállapota, nekem is, és néha zavar, hogy mire vágytam előtte, és érdekes dolog ilyenkor elgondolkodni, hogy ez miért van.

Esetedben szerintem simán a társadalom hülyesége miatt.

2020. ápr. 8. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen fogalmazott az elöttem szóló, teljesen egyetértek vele.

Szerintem se szavakon, meg besorolásokon gondolkodjál, hanem élvezzed a szexet úgy, ahogy neked jólesik. Soha ne hallgass másokra.

2020. ápr. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!