Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjam meg, hogy kezdő vagyok még?
Figyelt kérdés
Orálra keresek partnert (passzív lennék és csak szopok). Online egy biszex pasi rám írt, hogy benne lenne, de amikor leírtam, hogy még nem csináltam senkivel sem vissza sem írt többet - ez 1 hete volt, írni nem akarok, elég egyértelmű, hogy meggondolta magát.
Szóval ti beírnátok ezt az adatlap leírásába, vagy csak később üzenetben tisztáznátok esetleg nem is mondanátok és majd lesz valahogy ?
2020. ápr. 6. 21:42
1/6 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy hova írod le, mindig lesz olyan, aki nem ír vissza soha többet. Épp kanosak voltak és addig tartott az akciójuk.
2/6 anonim válasza:
Beleírhatod nyugodtan a reglapodra is - van aki kimondottan kedveli a kezdő "elsőbálózókat". Ettől még mindig lesz olyan aki ghostingol.
3/6 anonim válasza:
Én pl kimondottan olyannal csinálnám, aki még teljesen kezdő, mert irtózom a nemi betegségektől 😄
4/6 anonim válasza:
Hát én szívesen megismernélek. Izgató ha kezdő vagy számomra. Írj! :)
5/6 anonim válasza:
Írd be nyugodtan. Aki bunkó az úgyis bunkó marad. Aki meg normális az értékeli, vagy ha neki nem felel meg nem is fog rádírni.
6/6 anonim válasza:
ismeros sajnos
Hasonlo cipoben jarok (terdelnek xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!