Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok más is van így ezzel?
Magamról már tudom, hogy a passzív szerep érdekel. Anált egyelőre nem szeretnék, de orált igen és ott is teljesen passzív lennék, tehát csak én szopok.
Viszont engem valamiért csak a full aktívok izgatnak, egyszerűen uni, uni/aktív emberek lelomboznak, főleg amikor azt látom, hogy tangában mutogatja a fenekét, nekem ez egyszerűen nem férfias.
Az enegem is lelomboz. Férfias pasit szeretnék, de nehéz ilyet találni. Hiába írom ki a hirdetésbe, hogy mire vágyok, egyszer előkerül egy harisnyás kép róla, meg alkudozni kezdenek, hogy én is megd*gom őt azért? vagy leszophat legalább? NEM ,full passzív vagyok, férfias pasik akarok, aki nem akar szopni és nem kell megdugni, ezt az oldalt hagyja meg nekem.
Ennek ellenére 10-ból 9-nél idő kérdése, hogy valami előjöjjön és az engem ilyenkore lelomboz.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!