Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért játszik egy csomó meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszik egy csomó meleg a többivel?

Figyelt kérdés

Kicsalja a képeket, addig tök lelkes, sőt utána is majd 1-2 nap múlva meg eltűnik. Nem válaszol, stb. Miközben a másikat hagyja, hogy beleélje magát a taliba. Most sorozatba futottam ilyesmikbe bele. És nem vagyok szerintem nyomulós, se semmi.

Én ha valaki nem jött be mindig elmondtam, hogy ne legyen az, hogy széditem. Hisz tudom, hogy rossz. Kellemetlen picit megmonadni, de egyszerűbb. És van akivel így barátok maradtunk.

2020. ápr. 2. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a planetromeon és a grindr-en ismerkedek. Mindkét applikáción írogattam már olyanokkal, akiknek komoly beosztásuk van és teljesen értelmesek. Viszont ugye találkozásig nem jutottunk. Az tényleg igaz rájuk is, hogy vagy nincs idejük írni, vagy egyenesen már nem érdekli őket a dolog. Nekem a profilon két kép van és azokkal teljen be. Ha ő is többet oszt, akkor én is. De szerintem az enyém még a jobbik eset.
2020. ápr. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!