Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezután mindig akarom majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezután mindig akarom majd sráccal? Vagy elmúlik?

Figyelt kérdés

Januárban egy sráccal volt kalandom. Pontosabban színházba voltam vidéken. Nála aludtam, mivel felajánlotta.

Aztán este sokat dumáltunk és a vége az lett, hogy kielégített orálisan. Életem eddigi legbrutálabb élvezései voltak.

Azért többesszámba mondom, mert reggel megismételte. Később mikor hazaértem már kicsit máshogy láttam. Jó volt, de nem tudom akarom-e hogy az életem része legyen sráccal.

A fő parám most az, hogy azóta voltam lánnyal is, de sokszor beugrik milyen jó volt. Már ahogy csinálta is élvezetes volt míg lányoknál csak a vége jó. Talán máshogy csinálják.

Félek hogy ha még belemegyek újra akkor ez lesz a fő. Értitek? Azon is agyalok, hogy lehet azt kéne, hogy más sráccal is kipróbálni. Mert az is eszembe jutott, hogy lehet nem azért volt jó mert fiú csinálta.

Hanem azért mert máshogy. Így ha más sráccal nem olyan akkor csak a technikája volt más. Ha meg mással is olyan akkor meg el kell gondolkoznom...

2020. ápr. 1. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, ha azzal a sráccal csinálod?
2020. ápr. 1. 18:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, normális, hogy visszagondolsz, kívánod azt az élményt.
2020. ápr. 1. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem baj. Csak arra akarok rájönni, hogy az jött be, hogy srác csinálta vagy máshogy csinálta és azért volt életem legjobbja.
2020. ápr. 1. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Ezért nem kell kipróbálni mindent, mert fennáll a veszélye hogy “úgymarad” az illető. A szexuális orientációban nagyon sokat számít az élmény, tapasztalás feltéve ha valaki alapból tudja, hogy hányadán is áll a saját nemével.
2020. ápr. 1. 19:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első (ráadásul "tiltottnak" nevezhető) élmény mindig kiemelt jelentőségű, tartalmaz egy extra izgalmat.
2020. ápr. 1. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól tud szopni és kész. Nem kell ezen sokat tövenődni. Élvezd ki máskor is a szopását ahányszor csak jól esik.
2020. ápr. 1. 20:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Én mással akarom kipróbálni, mert tudnom kell, hogy melyik a kulcs. Ha esetleg van pesti fiatal aki benne lenne írhat. Az érdekel, hogy mi a kulcs. A személy vagy a technika. Mert ha a technika akkor lehet próbálnék a lányoknál maradni, hogy ne okozzon gondot később ez.
2020. ápr. 1. 20:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem szerint (bi vagyok) a lányok csak a kötelezőt látják a cumiban, essünk túl rajta. Míg egy fiú lélekkel játszik a hangszeren, itt a különbség.
2020. ápr. 2. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A "kulcs" szerintem az, hogy élvezettel kell csinálni.
2020. ápr. 2. 11:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan ha izgatott, hogy egy srac kapta be akkor biszex vagy. Es igen, a pasik sokkal jobban szopnak, de egy hetero akkor sem adja a farkat mas ffi szajaba.

Fogadd el magad biszexkent es elvezd a szexualitasod minden formajat.

2020. ápr. 3. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!