Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akik nem csak szexet kerestek, ti könnyedén boldogultok a komolyabb ismerekedéssel?
Hol próbálkoztok.
Elsődlegesen melegek véleményére lennék kiváncsi.
Melegeknél egyszerübb keresni csak szexet,
Esetleg abból alakul majd valami!
De kapcsolatot keresni!? Arra nagyon nagyon kevés az esély.
Grinder, Rómeó.
Hiába a szándék a komolyabb ismerkedésre, ha nincs erre vevő.
Sosem izmos,divatos szépfiúkat kerestem,hanem egy érző, egyszerű srácot. Pár éve azt hittem megtaláltam....de ő sem tudott hűséges lenni.
Egyszerűen képtelen vagyok hűséges embert megismerni, pedig nálam alap a hűség, a bizalom.
Ami pedig a szexet illeti, nem tudnám megfordítani, és abból kiindulni, hátha lesz valami...a kezét sem tudnom senkinek megsimogatni, ha nincsenek érzelmek.
Tudom, ezért most gúnyosan nevet a többség.De nem érdekel, ilyen vagyok és nem változok meg, főleg nem ösztönből, azokon uralkodni lehet és kell is.
Komoly kapcsolatomat pedig az élet hozta, a véletlen, egyik portál sem olyan,hogy ott kapcsolatot lehetne találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!