Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok meleg miért nem akar elköteleződni, miért ilyen sok az egyéjszakas kaland?
Próbálom megérteni,de nem megy..én megértem ezt a testiség dolgot,mert engem is nagyon vonz több férfi is,de azért tényleg csak jó az,ha van melletted valaki lelkitárs, vagy egy jó támasz,aki mindig melletted van,és te is mellette.
Furcsa volt azt látni,hogy szinte csak alkalmira vevő szinte mindenki.
Soha nem alkalmiztam, csak tartósabb párkapcsolataim voltak,de már kezdem magam lúzernek érezni, hogy a mai világban is csak tartósra vágyom.
Lehet, hogy a szex jó, kell is , de önmagában nekem nagyon - nagyon kevés. Értelemre, érzelemre, emóciókra és gyengédségre voltam mindig vevő.Ezt adom, ezt is szeretném.
Turelmes vagyok, tudom, hogy lesz még ilyen párom. És mindenkinek őszintén ilyen boldog, de nem unalmas párkapcsolatot kívánok, sok szeretetteljes közös perccel !
Szeretnénk mi is elköteleződni,de ha nincs viszonzás a másik részéről - úgy nagyon nehéz.
Még azokban is lehet csalódni,akik komolyat keresnek,de pár randi után kibújik a szög a zsákból :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!