Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nagy dolog hogy ilyen esetben az aktív biztosítson helyet?
Figyelt kérdés
Szóval, az orált szeretném kipróbálni, online keresek és többek között ezt is odaírtam, hogy helyet nem tudok biztosítani.
Ha véletlenül valaki be is jönne ezen bukik a dolog, pedig tekintve hogy én szopnék szerintem ez neki jobban megéri, hisz mégis a nagyobb élvezet annak lesz akit szopnak... Komolyan már úgy vagyok vele, hogy kocsiban is csinálnám csak legyen valami.
2020. márc. 28. 14:36
1/4 anonim válasza:
A koronavírus után talizom csak bárkivel, de nekem lenne helyem pl Pesten!
2/4 anonim válasza:
Bérelni is lehet szobát ilyen célra
4/4 anonim válasza:
mert a zasszony előtt hamar lebukna, ha költene a helyre
aki ilyenbe belemegy, az a nagy eséllyel házas vagy van barátnője, akivel együtt él és csak csalni akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!