Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti elmondtátok már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondtátok már?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy lassan 22 évesen nyilvánvalóvá vált számomra, hogy homoszexuális vagyok. Egyelőre erről csak a pszichológusomnak mertem beszélni, ahhoz is sok erő kellett. Fogalmam nincs, hogy a családom ezt hogy fogadná, pedig előbb-utóbb beszélnem kell velük erről. Nektek mennyire volt nehéz ezt feldolgozni?

2020. márc. 23. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Idő kellet hozzá

Ha te elfogadtad magad, akkor érdemes eről beszélned családoddal.

2020. márc. 23. 16:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem rögtön elmondani, előbb megtudni, mi a véleményük elméletben-általában a homoszexualitásról.
2020. márc. 23. 16:56
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Amig csak lehet,ezt tartsad meg magadnak . Az anyák megértőbbek,még el is fogadnak ilynnek .

Az apákban nagy ellenszenvet vált ki.

Mintha te ezt kérted volna ,hogy ilyenre csináljon .

Neked sem ez a hobbid .

A heterók fel sem tudják fogni,mit jelent ez.

Lelkileg mennyre hat ez ,az ilyen beállitottságuakra .

2020. márc. 23. 17:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszotokat. Egyelőre a terapeutám segítségével szeretném letisztázni ezt az egészet. Szerencsére nagyon jó szakember. Idő kell ahhoz, hogy magam is elfogadjam, tudjak valahogy nyúlni ehhez az egészhez.
2020. márc. 23. 17:27
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagy egyedül, én is 22 éves vagyok, és még nem tudják otthon. A közeli barátaim is csak sejtik esetleg. Exemen kívül csak 2 netes barát tudja. Nekem sincs erőm elmondani, erre nem létezik megfelelő pillanat, olyan az egész mintha eddig hazudtál volna magadról xd

Ha olyan a viszonyotok és nem függsz tőlük, akkor nem kellene halogatni sokáig, akkor sem, ha megutálnak. Eléggé rá tud menni az ember a titkolózásra..

2020. márc. 23. 17:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam el...
2020. márc. 23. 17:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Tanács: a terapod fog tudni a legtöbbet segíteni, nem csak az önelfogadásban, de abban is hogyan coming outolj.
2020. márc. 23. 18:17
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem egy betegség amiből ki lehet gyógyulni.

A szeme szinét sem tudta megváltoztatni senki.

Az "okos !!" heterók gondolják csak ezt így .

Még 1 kutatók által írt irást sem olvastak el.

De arra is fény derült már,sokkal okosabbak a heteróknál.

Ez már az általános suliban is látszódik.4-5 meg kitűnő az eredményük .Egy dologban meg igen nagy dolgokra képesek.

Mert a sors ezzel kárpótolta őket. A gyors gondolkodásban,

döntésekben messze verik a heterókat.A gondolkodás módjuk,megérzésük hasonlit a nőkéhez.

A tudósok,de soroltatnám az élet minden területéről,a kiválót alkotók legnagyobb része meleg .

Van köztük szobrász,szinész,feltaláló,államfő,stb.

Senkinek sincs a homlokára írva,ki milyen szexuális

beállitottságu .Úgy hogy kedves meleg utálók sosem tudjátok,hogy mikor és hol,az általatok nagyon utált "buzával" van e dolgotok. Persze minden segítséget tőlük is elvártok,adott esetben .Jó lenne a tudásotokat is bőviteni ez ügyben is,rengeteg szak irodalom létezik már .

Én sem rajongok azokért a melegekért,akik a nyilvánosság ellőtt mutogatják hova tartozásukat.Nem mindent kell kitenni az utcára. Persze ilyen heterók is vannak bőven .

2020. márc. 23. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

8-as jól beszélt.

Magam ugyan bi vagyok, de úgy gondolom sok múlik a családi kapcsolatokon. Amennyiben szoros, valószínűleg sejtik, hogy valami más veled (pl. nem viszel haza/mutatsz be nekik barátnőt).

Te ismered a család/barátok véleményét, hozzáállását. Ezek szerint cselekedj. Bármit lépsz is, csak óvatosan. Nehogy sok negatív érjen. Csak ügyesen.

2020. márc. 23. 22:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a visszajelzéseket. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
2020. márc. 25. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!