Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak így mások is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak így mások is?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy valaki annyira ‘passzív’ legyen, hogy nem szereti, nem élvezi azt ha neki kell dugnia, ha őt szopják, hanem azt élvezi ha ő szop, és őt dugják. Még a maszturbálás is nehezére esik kicsit. Vannak még ilyen fiúk? Ha igen, milyen gyakori? Én ilyen vagyok.

2020. márc. 23. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Természetes, hogy egy passzív nem élvezi ezeket. Aki passz. az általában mind ilyen.
2020. márc. 23. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen srácokkal ismerkednék.24F
2020. márc. 23. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagyok, számomra ez jelenti a passzív fogalmat.

A párom passzív és ugyan ilyen mint te.

Aki ezen kívül van az Uni.

Van még az aktívuni és a passzívuni.

2020. márc. 23. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok nem szeretem ha szopnak és dugni sem szeretek azt élvezem ha én szophatok és engem dugnak. Ha olyan a partnerem még erényövet is fel rakom a farkamra. 28/f/passzív
2020. márc. 24. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!