Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hotbullról mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hotbullról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak a környék miatt, de én még alig láttam igényesebb pasit ott.

Ráadásul senki nem olvassa el még a pár soros infót se. Beírtam, hogy 30-40 közötti aktív, átlagos testalkatú pasit keresek, erre 60 éves macik vagy épp full passzívak irkálnak, aztán ha nem írok vissza még ők vannak megsértődve.

2020. márc. 19. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

undorito hely, tele van igenytelen emberekkel es venemberekkel.

nem birtak megerteni sose hogy 22 ev alattiakat keresek, hiaba irtam ki lathatoan xdd komolyan meg olvasni se bir egyes ember ott, mar 2 honapja toroltem is magam

2020. márc. 19. 15:34
 2/7 Buran ***** válasza:
100%

Használhatatlan. Én naiv voltam és párkeresési szándékkal regisztráltam fel, hát kár volt. Az infókat senki sem olvassa, korosztályt senki sem nézi. Az egyik legsötétebb hely, pedig voltam pár meleg ismerkedős oldalon... Gyakorlatilag arra jó, hogy aki szeretné, az mindenféle korlátozás és cenzúra nélkül mutogathatja bármiféle szervét mindenkinek.

25/F

2020. márc. 19. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igénytelen.

A többségnek konkrétan nemiszerv vagy sörhas a profilképe:D

Kevés az igényes profil.

2020. márc. 19. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szutyok egy oldal.

Annál még a Romeo is jobb, pedig az is ám a fertő...

2020. márc. 19. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értenem az előzőekkel, egy rakás hulladék, normálisoknak nem való. Sokkal jobb a Romeo, ott 10-ből 1 olyan van aki nem illik a képembe, míg Hotbullon 10-ből 11 :D, na jó 9.
2020. márc. 19. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak mázlim volt, de ott ismertem meg a legcsodálatosabb hapsit igaz nem most hanem évekkel ezelőtt!
2020. márc. 21. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
hotbull még létezik? azt hittem bedaràlta a webkettö.
2020. márc. 22. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!