Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Titeket hetente hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket hetente hányszor szokott megdugni a pasitok? Mindig belétek élvez?

Figyelt kérdés

2020. márc. 18. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

3-5

Változó

2020. márc. 18. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most csak szeretőm van, aki heti 1x-2x

Gumiban csináljuk

2020. márc. 18. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én partnerem (dom), ha itthon van heti 2-3, de van olyan hétvége amikor egy nap többször is. Eddig a rekord egy szombat 5ször használta a popsimat. Szájba élvezést szeretem, mert szeretem lenyelni.33p
2020. márc. 18. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2-3, de változó. Általában mindig egymásba élvezünk.
2020. márc. 18. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Passzív vagyok. Nálunk olyan egy-két naponta szokott lenni szex. Mindig gumi nélkül csináljuk, és igen, belém élvez a végén.
2020. márc. 21. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Változó és helyzettől függ, mennyit tudunk találkozni, volt aki a közelben lakott azzal 1-2 naponta volt, de volt egy 4 éves kapcsolatom, vele együtt éltünk, minden este volt általában szex, biszex volt, én szeretek női rucit itthon felvenni, szóval mindig tanga plusz top vagy babdoll és hasonlókban aludtam, ő ettől mindig beindult ahogy befeküdtem mellé... szóval esti szex általában megvolt, persze kisabb nagyok összeveszések alkalmával vagy betegség stb esetben kimaradt.

De volt, hogy napi több is délután hazaértünk munkából és valamelyikünk megkívánta a másikat...

Meg néha reggel munka előtt, bár akkor általában csak egy gyors orált adtam neki, de volt, hogy elmentünk moziba, hazafelé nem bírt magával fére állt egy gyors orálra... Én eleján megmondtam neki, hogy sz*pni szívesen sz*pok bármikor szeretné szóljon nyugodtan, ha kanos elintézzük. :) élt vele sokszor, én szíveseb csináltam neki.

De persze egy unalmasabb hétvégén is volt, hogy egy nap többször összegabalyodtunk.

Szeretem a szexet, szeretem sokszor csinálni ha van kivel.

Eleinte gumival csinálom, de ha kapcsolat és komoly a dolog, akkor elhagyjuk, szretem ha belém élveznek.

30/F

2020. márc. 22. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6-os, de jo is lehetett neked amikor kapcsolatban voltal.
2020. márc. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!