Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket hetente hányszor szokott megdugni a pasitok? Mindig belétek élvez?
Most csak szeretőm van, aki heti 1x-2x
Gumiban csináljuk
Változó és helyzettől függ, mennyit tudunk találkozni, volt aki a közelben lakott azzal 1-2 naponta volt, de volt egy 4 éves kapcsolatom, vele együtt éltünk, minden este volt általában szex, biszex volt, én szeretek női rucit itthon felvenni, szóval mindig tanga plusz top vagy babdoll és hasonlókban aludtam, ő ettől mindig beindult ahogy befeküdtem mellé... szóval esti szex általában megvolt, persze kisabb nagyok összeveszések alkalmával vagy betegség stb esetben kimaradt.
De volt, hogy napi több is délután hazaértünk munkából és valamelyikünk megkívánta a másikat...
Meg néha reggel munka előtt, bár akkor általában csak egy gyors orált adtam neki, de volt, hogy elmentünk moziba, hazafelé nem bírt magával fére állt egy gyors orálra... Én eleján megmondtam neki, hogy sz*pni szívesen sz*pok bármikor szeretné szóljon nyugodtan, ha kanos elintézzük. :) élt vele sokszor, én szíveseb csináltam neki.
De persze egy unalmasabb hétvégén is volt, hogy egy nap többször összegabalyodtunk.
Szeretem a szexet, szeretem sokszor csinálni ha van kivel.
Eleinte gumival csinálom, de ha kapcsolat és komoly a dolog, akkor elhagyjuk, szretem ha belém élveznek.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!