Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori az aktívoknál?
Figyelt kérdés
Az hogy az anál helyett inkább az orált szeretik jobban.2020. márc. 15. 21:43
2/10 anonim válasza:
Kezdetben inkább az orál, de már játszom az anál gondolatával egy jó lovaglás formájában.
3/10 anonim válasza:
Ez igaz. De a legtöbben közülük házasságban, párkapcsolatban élnek.Többen azt mondták, hogy ez szinte nem is megcsalás. szeretem az orált is, de jobban akkor, ha a végén megkapom popsiba. 49/P
4/10 anonim válasza:
Mind a kettő jöhet akár egyszerre is
5/10 anonim válasza:
Az orális szex nagyon kényelmes és kielégítő tud lenni sok helyzetben, pláne mondjuk egy hosszú, fárasztó nap lezárásaként. De azért mégis úgy vagyok vele, hogy az igazi szeretkezést az anális szex jelenti, szóval amikor van behatolás is rendesen, na meg lehetőleg beleélvezés aktus végén. :)
6/10 anonim válasza:
Én anál párti vagyok sokkal jobban
7/10 anonim válasza:
Kicsit irigyellek benneteket, engem is érdekel a téma, milyen lehet, de még nem léptem.
45/F
8/10 anonim válasza:
Én aktívként sose szerettem az anált, az orált igen. Ez alapján ki mit szeret.
9/10 anonim válasza:
Análra voksolok főleg, hogy a pasim imádja mikor jó keményen megkapja
10/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem mind2t de van amiker egy jó szopástol jobban kielégülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!