Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiss Tamás (Vizicsacsi) típusú srác mennyire számít jóképűnek?
Figyelt kérdés
Eleg gyengén megy nekem ez a társkeresés dolog, ehhez erőteljesen hozzájárul nyilván hogy még nem jöttem elő, de ez van. Ezért kérdezem, hogy egy olyan kinézetű srác mint ő (Kiss Tamás) meleg körökben mennyire ritka, vagy túlzás? Utálom az ilyen "szerintetek is XY híresség jól néz ki" szerű nyálcsorgatásokat, meg nem is akarok tiszteletlen lenni vele hogy igy ilyen témába keverem, csak kiváncsi volnék mennyire elrugaszkodottak az "igényeim", mert velem egy idős és küllemre szerintem nagyon megnyerő. Köszi.2020. márc. 15. 05:05
1/3 anonim válasza:
Egy teljesen átlagos 10/5.5 pasi az én szememben. Szerintem meleg körökben is találsz egy tucatnyi ilyen pasit. Ha romeón rámírna nem utasítanám el, én is szoktam kockulni, lenne közös téma, és normális kinézete van, mint nekem is, nem feltünö. Ideális.
2/3 A kérdező kommentje:
Gondolod? Csak mert végig gondoltam és hát azért van egy csomó dolog ami miatt azt gondolnám együtt elég ritka: ~175 centi, nem kopaszodik, férfias a hangja/megnyilvánulásai, nem elhízott, nem igénytelen.
Csak külsőről beszélek, az hogy kockuljon meg egyebeket mint ő az már elég álom kategória volna :D
2020. márc. 15. 08:19
3/3 anonim válasza:
Ennél átlagosqbb már nem is lehetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!