Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti napi rendszerességgel találkoznátok szexhaverotokkal?
Figyelt kérdés
Vagy az már sok? Én pl el tudom képzelni, hogy naponta les..pjanak de kérdés ez izgalmas-e egy passzívnak?2020. márc. 9. 19:07
2/11 anonim válasza:
Nem voltam még fiúval, de fantázia szinten izgat hogy mondjuk egy fiatal sportos vagy átlagos srácot kell naponta kielégítenem orálisan. Videókban mindig ilyenekre gondolok.
3/11 anonim válasza:
Ha közel lennénk egymáshoz akkor simán :)
4/11 anonim válasza:
Nem feltétlen, mert otthon is teljesíteni kell néhanap az asszonynál... :)
5/11 anonim válasza:
Hát amilyen gyakran csak lehet. Előtte találnom kéne egy szexhavert, aki leszopna időnként :D
26F
6/11 anonim válasza:
3-5 naponta jól esne, ha valaki leápolna. 45F. 🙂
7/11 anonim válasza:
Ha van itt fiatal aktív srac, és szeretné h 2 naponta akár naponta leápoljam, írjon! 20/F
8/11 anonim válasza:
Ha közel lakunk egymáshoz akkor simán.
10/11 anonim válasza:
Persze, a mostani pasimmal is minden napos, van mikor csak leszopom a farkát, de álltalában meg is dugja a popsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!