Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ti kezdőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ti kezdőkkel hogy bántok?

Figyelt kérdés
Mármint zavar, ha nem akar egyből mindent? Pl elsőre csak maszti egymásnak pl.
2020. márc. 9. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar.

Söttt.

Szeretnék valakit aki ilyen.

2020. márc. 9. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy mire az ágyig eljut az ember addigra már akarni fog mindent, hisz az azét nem egy nap ismerkedés után van. Viszont nyilván az ember addig megy el amíg a másik azt nem mondja, hogy vége. Hisz a szex nem arról szól, hogy én csinálom amit akarok a másik meg alkalmazkodjon.
2020. márc. 9. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Én kezdő vagyok.

18 P

2020. márc. 9. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Megértően. Folyamatosan viszem bele a dolgokba.
2020. márc. 9. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Én imádom a kezdő, fiatal fiúkat!

A gondolata is izgat, hogy esetleg valakinek én lehetnék az első...

2020. márc. 9. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgalmas.Óvatosan,finoman és türelemmel.
2020. márc. 10. 11:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha van passzív vágyakkal rendelkező passzív pesti, akkor írjon. Mert bevallom lehet jobb lenne ha a másik is kezdő lenne.
2020. márc. 10. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó gondolatodhoz kedves kérdező. Nemi irányultságtól függetlenül jobb ha legalább az egyik félnek van tapasztalata. Egy szűz lánynak sem a legjobb az első alkalom pláne ha ketten bénáznak az ágyban 😉 nektek még nehezebb is lehet a behatolás. Magánvélemény jobb ha az egyik fél tudja mit csinál. Anális szexnél meg főleg! Nem mondom ha két tapasztalatlan egymásba szeret és együtt fedezik fel a testiséget az rossz lenne. Annak is meg van a maga bája. De ha csak szex akkor a tapasztalat igenis is számít. 😉
2020. márc. 10. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi kül. Tolom be a nyelest ahogy kell.
2020. márc. 11. 14:57
 10/10 anonim válasza:
100%
En szemely szerint 19 eves passziv vagyok es szuz, mar egy ideje szeretnem, hogy legyen valakivel-valami, tehat ha valaki erdekelt, irjon:)
2020. márc. 14. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!