Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párotok más srácokat, köztük exeit is lájkolna instán de nem éreztetné hogy probléma van mit tennétek?
Figyelt kérdés
Beteges dolog felfújni ezt a dolgot? Eléggé zavar hogy más fiúkat is lájkolgat, ez is egyfajta kommunikáció. Holott azt állítja senkivel se beszél. De mindemellett zavartalanul szervezünk nyaralást, fekszünk le egymással stb. Csak a mostanában tűnt fel hogy bizony vannak érdekes követései és kedvelései. Távkapcsolatban élünk már 8 éve de nem volt még eddig probléma. Kell félnem szerintetek?2020. márc. 9. 03:45
1/5 anonim válasza:
Ez megbeszélés kérdése. Szerintem kell hogy legyen benned bizalom a társad felé. A féltékenység megöli a kapcsolatokat. Mi a barátommal megbeszéljük ha valaki ránkír, vagy jó pasit látunk.
2/5 anonim válasza:
Egy idöben csaltam a pasimat, én se éreztettem, hogy gond lenne. Én azért nem ignorálnám ezt a dolgot teljesen, föleg távkapcsolatban. 28/f
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak felfújod. Én is követek és lájkolok/követek pasikat instán és twitteren is de SOHA nem csalnám meg a párom.
A like és a követés meg pontosan annyit ér amennyibe kerül. Azaz semmibe. Nem is számít semmit. Már csak azért is, mert ha valakivel a hátad mögött csalna akkor szerintem biztosan próbálná terelni a gyanút és őt pont nem lájkolná. Nehogy rá terelődjön a gyanú.
Ha nem bízol benne beszéljetek erről. Ha találkoztok kérd el a telefonját és kérd, hogy mutassa meg az üzeneteket. De nem kémkedj, azzal csak rontasz a helyzeten.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a 8 év önmagáért beszél, szerintem bízhatsz benne. Én is tartom az exeimmel a kapcsolatot, mert hálistennek olyanokkal voltam együtt, akikkel lehetett is normálisan, békésen elválni egymástól, illetve én is lájkolok más fiúk képeit, miközben most is van párom, de nem csalnám meg párom - illetve, nálam egy lájk nem jelenti azt, hogy rögtön elkezdenék vele flörtölni :D bár én 27 éves vagyok, nem a mai fiatal generációhoz tartozom, lehet náluk már másképp működnek a dolgok, nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Én is jóba vok az exeimmel. Kérdés persze, hogy ez új szokás? Ha igen fura, de amúgy meg a 8 év valóban elég meggyőző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!