Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak titeket nem zavar, hogy a másik farka nagyobb?
Figyelt kérdés
Nekem 16cm és mindig azt mondják, hogy pont jó, meg szép, stb. Azonban mostanság sok nagy farkú passzívval találkoztam és kicsit rosszul éreztem magam, hogy nekik nagy. Mindamellett hogy volt aki volt nagy méretű sráccal és azt mondta nagyon rossz volt és az ideális méret a 16-17cm.2020. márc. 2. 09:54
1/7 anonim válasza:
Eddig 1 nek volt csak nagyobb , de nem zavart
2/7 anonim válasza:
Én is tapasztalom ezt. Én vagy 5 olyan passzív tinivel voltam mostanság akiknek 18-20cm farka van és passzív. Fura tud lenni.
4/7 anonim válasza:
Soha nem zavart, mindenkinek akkora van, amekkora odanőtt, ennyi. Én már nem vagyok tini, hogy ilyenen izguljak, hogy kinek mekkora, meg hogy nekem mekkora... Ez hülyeség, nem ettől lesz valaki jó szerető, hogy nagy szerszáma van.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért annyira nem zavar csak olyan fura... Amúgy tinikre bukok :)
2020. márc. 2. 10:26
6/7 anonim válasza:
engem se zavar inkább jó érzés ha látom hogy a nálam nagyobb merev amikor dugom
7/7 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy nekem olyan hatalmas van (18-19 cm), de eddig még nem találkoztam olyan passzív partnerrel, akinek ennél észrevehetően nagyobb lett volna. Sőt, a többségnek inkább jelentősen kisebb volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!