Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a a debreceni honvéd középiskolában töréntekkel (egymás lefogása, lekötözése, anális zaklatás stb. ) kapcsolatban? Szerintetek melegek lehetnek, azok akik részt vettek ebben a "játékban"?
Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 18:26
21/68 anonim válasza:
Én nem jártam honvéd suliba, de nálunk is voltak hasonlók. Túlélhető.
22/68 anonim válasza:
Nem melegek, hanem elmebetegek. Nyilván ők b**iznak elsőnek, amikor egy srác le akarja őket cumizni, de ha nincs csaj a közelben egy fél napig, akkor egyből rámegy a másikra. Ez azért elég gáz.
23/68 anonim válasza:
Bárcsak lehetne részem ilyesmiben :D tinikorom óta a legnagyobb vágyam hogy valaki egyszer lekötözzön és megerőszakoljon:/ 26f
24/68 anonim válasza:
Szerintem sem melegek. Ez nem vonzalomról szól, csak erődemonstráció.
“Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”
― Oscar Wilde
25/68 anonim válasza:
ezek tuti melegek vagy minimum bik.
Én bi vagyok de nemtudok olyan srácot elképzeni akit megujjaznék...
26/68 anonim válasza:
Börtönben a helye, írja 2 elöttem szólo is.
Hogy ott aztán pontosan ilyeneket csináljanak egymással ?
27/68 anonim válasza:
Egyébként innen, a külvilágból nem lehet tudni, hogy ki miért és hogyan csinálta.
Viszont ilyen helyen (pl. börtön, laktanya) inkább nem lennék, csak azért, hogy megtudjam a körülményeket.
28/68 anonim válasza:
Lányok is csinálnak "intézetekben" hasonlókat az újjoncokkal. Lefogják, feldugnak ezt azt az áldozatnak. Ettől még nem lezbikusak....
29/68 anonim válasza:
Az ilyen esetek sokszor úgy kezdődnek, hogy csak meg akarják leckéztetni valamiért az adott srácot. Ezért aztán többen elkapják, lefogják, levetkőztetik meztelenre, esetleg képeket is csinálnak róla közben, amivel később is sakkban tarthatják, emlékeztethetik a történtekre. Szóval alapvetően nem szexuális jellegűnek indul a dolog. Viszont a történtek közben előfordulhat könnyen, hogy egyeseknek önkéntelenül is feláll. Akár az áldozatnak is merevedése támadhat a szégyen vagy a kiszolgáltatottság hatására. Ezt persze látják a többiek, és azt hiszik, hogy még élvezi is a szituációt, ami bosszantja őket. De az is simán elképzelhető, hogy az elkövetők egyikének-másikának támad szexuális izgalma pusztán a hatalmi helyzet hatására. És innen jön az ötlet, illetve ezt vezetik le azzal, hogy feldugnak valamit az áldozat seggébe. Szóval a lényeg, hogy nem feltétlenül anális izgatásnak indul a dolog, mégis az lesz belőle.
30/68 anonim válasza:
29: Így van. Kamaszkorban tombolnak a hormonok és főleg a fiúknál nagyon gyakori az egymással való dominancia harc, amit a test a szexuális izgalomhoz hasonló módon jelez. Ezt kiválthatja maga a küzdelem, a másik feletti dominancia megszerzése, de akár a szégyen vagy a megalázottság, alárendeltség is. Ilyet gondolom sokan átéltünk? Ettől még a résztvevők lehetnek teljesen heterók is, viszont a másik szexuális molesztálása akkor is molesztálás marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!