Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerezzek segítséget, és hogyan?
"Minden egyes reggel gyomorgörccsel kelek, egyszerűen gyűlölöm a létezés minden percét a másságom miatt"
Ahogy előttem is írták, neked nem a környezeteddel van bajod, hanem saját magaddal, mert még nem fogadtad el magad.
Ezen mindenki átesik, ne görcsölj rá, nem kell még előbújnod, először neked kell készen állnod.
"Ha nem lennék más nem utálna az emberek 70%-a"
Csak ezt hiszed, az emberek mindenkit utálnak, akik elérik azt amit ők nem tudtak, vagy ha jobb életed van.
100%-ig az embereknek akkor sem tudsz megfelelni, ha hetero lennél, de nem is kell. Miért?
Magadnak felelj meg, úgy ahogy vagy, amúgy is mindenkinek saját maga boldogsága az első, nem másé.
Még fiatal vagy, nincs sok élettapasztalatod. Azt hiszed a heterok élete olyan, mint a mesékben, hát nem. Nekik is megvan a maguk baja. Az ő életük sem tökéletes, a tanácsot tudják adni, közben az ő életük egy pokol, de nem látják.
Engem piszkáltak a melegségem miatt, azt amikor nyitottam a meleg világ felé, akkor találtam pár ismerősre rá, mint biszexuális és kíváncsi hetero, pont azokra akik a legnagyobb homofóbok, de titokban nyelték a f-szt.
Másrészt sokat segített az elfogadásban az, hogy ismerkedtem, 3 barátot találtam, akikkel azóta is beszélek, találkozunk. Elmesélték hogyan élték meg a dolgot, hogyan bújtak elő, hogy reagáltak a szülők stb. Elmeséltem az én helyzetem és nagy támaszt nyújtottak.
Előttem lévő 2 hozzászólónak nagyon igaza van,
Először salyát magad kell elfogadd
Én is átestem ezen, mikor kiterítettem a lapokat, és az óta se senki be nem szólt és nem volt hátrányom ebböl.
Próbálj meg valakivel egy jót beszélgetni ezekről a dolgokról.
Kiadod magadból könnyebb lesz.
Ha nincs ilyen ismerősöd, akár ott az oldalon is szerintem találsz olyat, aki szívesen beszélgetne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!