Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek az vagy a test vagy mi a döntő a szexpartnereteknél?
Figyelt kérdés
Bi és meleg fiúk válasza érdekel:)2020. febr. 24. 19:41
1/11 anonim válasza:
Nekem, hogy megbízható, vékony, fiatal passzív legyen:)
2/11 anonim válasza:
Arc elsősorban... Ha az nagyon taszít nem tudnám elviselni. Nincsenek nagy elvárásaim, de éppen ne legyen tele ragyával, pattanásos stb. Test csak annyira számít, hogy kövér ne legyen, de ne is szakadjon kettőbe (macikat szeretem, elhízott! ne legyen). Én passzív vagyok, 22/F meleg
4/11 everlight válasza:
HA CSAK SZEX akkor az a lényeg,hogy fiatal legyen és vékony,és magas
5/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül a teste a döntő, inkább az egész úgy egyben, vagy bejön, vagy nem...
Persze egy kedves, vékony, fiatal (18 körüli ) srácnak szerintem nem állnék ellen...
Bpi...
6/11 anonim válasza:
elsőre a szem utána a kezét nézem meg.
7/11 anonim válasza:
Dohányzásmentesség, általános ápoltság,STÍLUS, emberileg összességben.
Kinézet nem érdekel !
8/11 anonim válasza:
Test. Legyen duci, vagy minimum erősebb alkatú.
9/11 anonim válasza:
Szimpátia.Ne legyen fúl passzív.Engedje,hogy én is...
10/11 anonim válasza:
Lehet nagyon duci is, de apolt, nem dohányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!