Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt elsőként a behatolás? Egészre kiváncsi lennék. Passziv és aktiv részről is.
Elsőnek kicsit furcsa, de 10-15 mp után, már nagyon élvezed, ha nem kéred meg hogy vegye ki... picit hagyjad hadd fájjon, másképp nem fogod elvezni. (Személyes tapasztalat)
Nekem az első nagyon jo volt, olyant válassz hozzá. Akire vissza szeretnél emlékezni.
Köszönöm válaszod:)!
Én aktiv párti vagyok.
De kiváncsi másik részről is;)
Kinnél hogy dőlt el hogy aktiv vagy passziv lesz?
Vagy mindkettőt érdemes kiprobálni?
Ahogy az első írja, az elején kicsit fájt, illetve gyakran kellett futnom pisilni (gondolom a prosztata ingerlése miatt), de hamar elmúlt.
"Kinnél hogy dőlt el hogy aktiv vagy passziv lesz?
Vagy mindkettőt érdemes kiprobálni?"
Passzív szerepben voltam, mindig is az izgatott.
Viszont azóta eltelt 8 év, és volt olyan, hogy annyira begerjedtem, hogy én voltam az aktív, annyira jó feneke volt :)
Pécsen / Pécs környéken lakó fiatal bi/meleg fiúk, hogyan/hol szoktatok ismerkedni (fiúval)?
Vagy esetleg transzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!