Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihatással van ez a két dolog arra, hogy kikhez fog vonzódni a gyerek?
Üdv! Az érdekelne, hogy akik fiú-lány ikrek lesznek, meg a szülők eleve lányt akartak második gyereknek, akkor ez a két dolog kihatással lehet-e?
Ez nem csak egy eszmefuttatás részemről, hanem én magam is konkrét példa vagyok. Szóval a szüleim lányt akartak a bátyám mellé, és ikrek lettünk (tesóm lány én fiú) és én biszex lettem (aktív). De kiskoromban nem volt semmi ami erre utal, fociztam, fiú barátaim voltak, lányba voltam szerelmes. Később, a kamaszkor után kezdett foglalkoztatni a dolog, mert észrevettem, hogy némelyik fiú jól néz ki számomra, és a szexet is el tudnám vele képzelni, de csak aktív szerepben. Közben csak lányokba voltam szerelmes, és ők is izgatnak etéren. Szóval ez a két dolog érdekelne, hogy 1. Lányt akartak, de fiú IS jött mellé (olvastam régebbi kérdést, hogy ez kihatással van e gyerekre) 2. a méhben a magzatok között lehet-e e ilyen fajta kötődés vagy kapcsolat, hogy a különböző nem miatt meleg/biszex lesz aztán egyikük?
Lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de engem nagyon foglalkoztat, mert közvetlenül érintve vagyok. Ha ti is tudtok konkrét példákat vagy érveket mellette/ellene akkor nagyon várom a válaszokat, minél hosszabban kifejtve :D előre is köszönöm! 24/F
Semmi köze ahhoz, hogy mit akar az anya. Ha kétpetéjű ikrek egyik fele homoszexuális, akkor 15% valószínűséggel a másik fél is az. Egypetéjű ikreknél pedig 50% kb. Igaz, hogy ők természetes klónok, de genetikaig attól még nem 100%-ban egyeznek.
A homoszexualitás egy neurológiai zavarnak tekinthető, amely embrió korban alakulhat ki hormonális hatások és génhibák miatt. Már foglalkoznak génsebészettel, így a jövőben majd elkerülhetők lesznek az embrionális fejlődési hibák, amelyek mentális, fizikai betegségeket is okoznak.
Biológus voltam.
és ha anyád palacsintát akart volna enni akkor te palacsinta lennél?
anyukád akaratának semmi köze a te sexuális irányultságodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!