Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív vagy passzív srác van több szerintetek?
Figyelt kérdés
Én aktív vagyok és mindig úgy kérdezem, hogy passzív van kevesebb, de a passzívak pont azt mondják aktív :D Szerinted? kort is írj!2020. febr. 23. 17:29
1/8 anonim válasza:
Passzív. Én mondjuk uni bi kíváncsi vagyok
2/8 anonim válasza:
Én is uni vagyok, és szerintem is passzív van több.
3/8 anonim válasza:
Szerintem kamus van kb. 99%. A többi nem is lényeges.
4/8 anonim válasza:
Egyetlen aktív fiút se ismerek, passzívat annál többet. Mindenki szophatna, dugatná magát, de sehol egy igazi kandúr.
5/8 anonim válasza:
Passzívból több van, meg a legtöbb uni is inkább passzív. Amúgy szerintem egy kor felett a legtöbben unik lesznek.
25 a
6/8 anonim válasza:
Aktív vagyok,de utóbbi két évben csak kamus, gyáva és ápolatlan embereket ismertem meg,mint passzívakat.
Nem is lett egyikből sem semmi. Szerencsére !
7/8 anonim válasza:
Kamus, kíváncsi netbetyár rengeteg van. Én passzív/uni nős bi férfi vagyok, de normális, értelmes ápolt partnert nagyon nehéz találni. 10 év alatt kb. 2 olyan partnerem volt, akivel el tudtál beszélgetni.
8/8 anonim válasza:
én szűz de passzív érdeklődésű fiú vagyok
de mivel egy aktív sincs az ismerősi körömben, lehet elmegyek a Magnum szaunába egy aktívot keresni aki megdugná a seggem vagy hagyná hogy meglovagoljam
28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!