Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostohatesóval közösen?
Szerintetek abbol lehet baj ha mostohatesómmal szoktuk együtt verni?
Félek ha lebukunk nagyon gáz lenne
De mi a gond? Ő is meleg? Vagy nem, vagy egyikőtök sem, de benne vagytok a buliban?
Ha egymással letisztáztátok, hogy nektek oké ez a játék, akkor másnak mi köze van hozzá?
Attól még senkinek sem lett más az orientációja, mert élvezték az életet.
Legalább jóban vagytok egymással... Vannak, akik kinyírnák a mostoha testvérüket.
Kozos szobába vagyunk, kb fél éve, miota az ő anyja az én apammal osszekoltozott
Mindketten bik-k vagyunk és benne vagyunk mindketten persze
Csak félek hogy lebukunk, apám nagyon homofób, azerintem kb. megölne xd
Semmi ciki nincs benne.De javaslom,lépjetek tovább.
Az orál sokkal jobb.
Elöljáróban leszögezném, hogy melegként írom, amit írok.
Valószínűleg le fogtok pontozni, de csak a tényeket írom le.
Ma Magyarországon ha biszex vagy, legjobb, ha találsz egy csajt, aki bejön, és vele jössz össze. Főleg, ha apád homofób.
Magamból indulok ki, és amilyen elutasító a magyar társadalom, ha lenne lehetőségem nőkkel lenni (ők is izgatnának), tuti, hogy hivatalosan csajjal lennék. Esetleg mikor szingli vagyok, kiélném a bi vágyaimat, de fiúval nem vállalnék fel kapcsolatot, hacsak nem egy mindent elsöprő szerelem.
Tényleg vigyázz, hogy ne bukjatok le! Nem vérszerint, de családtagok vagytok. Ha kiderül, apád házassága is rámehet és a mostohatesód és az anyja kapcsolatát is tönkretenné.
#8: Azért mert te nem tudod elfogadni magad ne erőltesd rá a nyomorod másra.
Mivel nem vérrokon egyáltalán nem baj amit csináltok, de a családi légkör miatt akkor figyeljetek a lebukásra. Ha pedig netán kettőtök között alakul valami vagy másik sráccal akkor mindig a saját boldogságodat helyezd legelőre és ne foglalkozz mások véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!