Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért néznek meg a nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek meg a nők?

Figyelt kérdés

Veletek is előfordul hogy megbámulnak a lányok/nők? Nem tudom hova tenni de kb úgy jön le hogy ők akarnának felszedni. 😀 Nem mondom hogy nem adok a külsőmre, van elég hajam egyenes fogsorom krémezem az arcom. Ez tetszhet nekik? Mert nyilván ha már megbámul akkor visszamosolygok azért nem vagyok bunkó.

29/F.

2020. febr. 11. 14:00
 1/9 *Felhasználói név ***** válasza:
86%

Oké, és erre mégis milyen választ vársz?! Fényezzünk orrba szájba vagy mi?

Én is megnézem a férfiakat, mert tetszetős a külsejük, de nem gondolok bele jobban, csak hogy hű de helyes volt ez a pali

N

2020. febr. 11. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tény, hogy a legjobb pasik melegek.

Nem egyszer hallottam panaszt baràtnőimtől hogy aki tetszik nekik, arról kiderül hogy meleg.

2020. febr. 11. 14:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, és volt már pár ilyen eset, hogy meleg pasi ágyba bújt nővel és a végén vallotta be neki a pasi hogy meleg és van barátja. Ezért érdekesek ezek a dolgok. Speciel én még nem fantáziáltan erről hogy milyen lehet nővel.
2020. febr. 11. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
En is meleg vagyok, szinten adok magamra. De en is eszrevettem mar ezt, sot nem egy no fel is akart mar szedni. 26f
2020. febr. 11. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Egy. Nincs radirva esetleg, mert van ilyen is, hogy meleg vagy. Ketto. En nokent nagyon ra vagyok izgulva a melegekre es szerencsem van neha biszex jopasival. Csak mikor chaten mar az otodik vegbelen videot kapom, ott szoktam lemorzsolodni.
2020. febr. 11. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért néznek meg????mert biztos jol nézel ki!
2020. febr. 11. 16:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 5-ös vannak ilyen nők igen akik szeretik a meleg és a biszex pasikat ez tény. 🙂 Lehet jó a kisugárzásom vagy nem tudom, de sokszor tapasztalom hogy több nővel beszélgetek mint férfival és valahogy jobban szeretnek nyitni felém meg én is. Pedig tényleg meg se mondaná az ember hogy az vagyok.
2020. febr. 11. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaaajjj!kérdező!!!!!csigázol itt minket!😁
2020. febr. 11. 18:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Legalább nem unalmas a napotok. 😜😁
2020. febr. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!