Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő meleg fiúk! SUB vagy DOM van több szerintetek?
Figyelt kérdés
Én pl domokat keresek, de 25 alatt nem találni. Mondjuk 1 megbízható srácot már találtam, de ő picivel van csak felette. Viszont mindenki aki alatta van csak kamu kb. Ti is ezt látjátok? Közbe SUB meg van csomó.2020. febr. 10. 13:28
1/6 anonim válasza:
Még nem kerestem olyan aktívan, de ahogy észrevettem, normális dom-ból kevés van sajnos...
én 26 sub vagyok
2/6 anonim válasza:
A tökéletes dom nem létezik, de valóban ritka a normális, aki nem túl normális. Vagy szóval értitek. Legyen kemény de mégis rendes. Ez olyan egyveleg ami nehéz. Mellé még bejöjjön, stb. Nincs ilyen. Valamiről LE KELL MONDANI mindig.
3/6 anonim válasza:
Ja és sub van jóval több. 80-20 lehet az arány kb.
4/6 anonim válasza:
18 éves dom vagyok, de mindig könnyen találtam subot és bőven tudtam válogatni is köztük. Nem hiszem hogy nem lehet helyeset találni, csak vannak akik jobban vigyáznak a képeire és az adataira. Subok között is sok kamus van.
5/6 anonim válasza:
Én 27 vagyok, de nem is feltétlenül dom, inkább szadista.
6/6 anonim válasza:
Sub vagyok. Én is kipróbálnám milyen egy fiatal dommal. De nem tudom a bizalmat egy könnyen odaadni. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!