Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti farkatok mennyire szőrös?
Figyelt kérdés
Hogy kényelmes nektek? Mekkora rajta a szőr (ha van)?2020. febr. 5. 20:04
2/25 anonim válasza:
Semennyire, általában szőrtelen. Max meghagyom addig ameddig borostás, azt szeretem.
3/25 anonim válasza:
Nem borotválom, teljesen szőrös
16f
5/25 anonim válasza:
Nem'tom mekkora van, sose mértem még meg vonalzóval :D Tök kényelmes szőrösen is, pár partnerem volt már aki mondta fazonírozzam meg, de úgyhagytam, el tudtam vinni így is úgy is a csúcsra :) Ettől aki úgy gondolja fazonírozza az tegye nyugodtan, de a Férfit nem szőrben/szőrtelenségben mérik.
7/25 anonim válasza:
Akkora dzsumbuj van a lában közt, hogy chubakka bőgve kérte a receptem. Nem adtam oda neki!!
8/25 anonim válasza:
A zacsim és a farkam tövében borotvált, máshol rövidre trimmelt.
10/25 anonim válasza:
Akkora mint anpinadon. Mutasd csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!