Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van még ennyire az ex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még ennyire az ex az életetekben?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy aki szakít, vagy más okból marad ismét magára, az miért nem tudja az exét bizonyos idő múlva kiiktatni az életéből, főleg akkor,ha ismét ismerkedni szeretne és újra kapcsolatot építeni.

Két éve vagyok szingli ismét, próbáltam ismerkedni,de főleg ott csúszik el az egész, hogy szinte az első találkozás az előéletről,az exről, exekről szól. Miért lett vége, mit csinált jól, mit csinált rosszul, hol lakott, mit evet, hogy csókolt stb. Vagy a szidásával, vagy a dicsérgetésével, vagy utána sóhajtozással telnek el úgy a percek, órák, hogy igazából egymás iránt semmi érdeklődés nincs, csak a múlt...

Tudomásul kellene venni, hogy már a tegnap is múlt, soha nem jön vissza az ami elmúlt, és más sem fog úgy történni, ahogy egy régi esemény.

Szerintem így azoknak kár is egyáltalán belevágni a pár, vagy barátkeresésbe, akik ezt nem tudják letenni, mármint a múltat, az exet.

Nem is ex, mert van aki naponta szóba hozza.

Nem csodálom, hogy magamat is beleértve az embernek elmegy a kedve az ismerkedéstől, mert állandó a hasonlítgatás.

Én pl egy mondattal annyival elintézem, hogy mióta vagyok magam. Több nem lényeges.

Egymást kellene megismerni, nem a múlton rágódni és exek csókja, vagy egyéb dolgai után sóvárogni.

2020. febr. 4. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elszomorító hogy ez még 2évig is eltarthat.

Te is partner voltál akkor hogy beszélgessetek az exről!

Szerintem nincs gond 1-2 mondat erejéig az exról. Természetes hogy fel jön pár emlék,

De utána ha nem tudod úgy irányítani a témát hogy ezt feledtesd vele, akkor anyi

Beleragadt a múltba.

Majd rá találsz, ne add fel.

2020. febr. 4. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Én csak hallgattam mindig a talikon az exekről szóló beszédeket.Sosem kérdeztem róluk, de untam, hogy mindenki erről szónokol.

Jövőben sem fog érdekleni senki exe, ha ez gond akkor inkább nem kell senki.

2020. febr. 4. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó a megközelítésed. Az egy dolog hogy az ex szóba kerül, de ha valaki csak arról regél, akkor ne foglalkozz vele, menjen vissza hozzá ha ennyire rá vágyik. Ilyenkor szoktam kijelenteni, hogy oké, de nem az exed vagyok, ha ebből nem értik akkor viszlát.
2020. febr. 4. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek a kérdezővel.A randikon az együtt töltött idő varázsát kell megélni.az exes történetek ezt igencsak rombolják
2020. febr. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!