Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik budapesti fürdőben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik budapesti fürdőben?

Figyelt kérdés

Melyik budapesti fürdőben lehet erre-arra partnert találni? És hogyan: öltözés közben, vagy véletlenül érjek hozzá a vízben?

Nektek van tapasztalatotok?

2020. febr. 2. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alkalmazd inkább az erre kitalált helyeket...

Nem heteróként, még engem is idegesítene ha valaki nézne öltözés közben vagy hozzám érne egy nyugalmas fürdőzésnél. Akinek van esze, az levágja simán hogy direkt vagy véletlen értél hozzá.

2020. febr. 2. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha már mindenképpen segbbekukit szeretnétek játszani ajánlom, hogy ezt 4 fal közt oldjátok meg! Ne olyan helyen, ahol egy jó ízlésű személy, pihenni kikapcsolódni menne.
2020. febr. 2. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész a Magnumba?

ez erre van kitalálva, ott még kellemetlen helyzetbe sem hozod magad.

2020. febr. 2. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Én meleg vagyok de ha fürdőben valaki bepróbálkozna, főleg, ha kéretlenül hozzám érne, tuti pofán vágnám. Mindennek megvan a maga helye és ideje és a fürdő nem az.
2020. febr. 3. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Először szemezz vele! Ha tetszik, akkor viszonozni fogja. Aztán valamelyikőtök elmegyva mosdóban, a másik követi.... A tapizás rossz ötlet!
2020. febr. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!