Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell sok melegnek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell sok melegnek az hogy, valakinek legyen kocka hasa?

Figyelt kérdés
Átlagnnál kicsit van hasam,de nem vagyok annyira dagadt, sőt ruhába nem is latszik hogy az vagyok

2020. febr. 1. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki csak a hasat, vagy egyéb testi dolgot néz, az felszínes és jó eséllyel megbízhatatlan.Persze abban az esetben, ha csak testiség érdekli, akkor viszont érthető.

De én pl sosem néztem, ki milyen kockahasú - sőt, a pocis jobban tetszik -, mert az értelem és az érzelmi töltet sokkal fontosabb.

Mit érsz azzal, ha egy beképzelt szupertestű sráccal próbálkozol,mikor egy bújós, szeretni tudó pocis, vagy macis srác több kedvességet és gyengédséget adhat ?

Szóval inkább egy kedves pocis, mint szupermenő két lábon járó hiúság....

2020. febr. 1. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha nem kockás a hasa de jó ha izmos. Én is edzek és jó az is hogy a fenekem nagyobb és szebb.
2020. febr. 2. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Fontosabb a külsőnél, hogy meglegyen a kémia közöttünk, bejöjjünk egymásnak. De mivel eléggé vizuális tipus vagyok, egy izmos szálkás test jobban felizgat, mint egy puha, kevésbé férfias test.

Nem tudom miért, így vagyok programozva. :)

2020. febr. 2. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h ez unpopular opinion de a testevel megfog, a szemelyisegevel lekot es a szexxel lancol magahoz lol.

Es azzal sincs baj ha vkinek nincs kockahasa csak akk ne legyen az h o mennyire szeretne kockahasat es nem tesz erte semmit, egesz nap a tv elott ul es zacskoszamra eszi a csipszet, tanuljak meg elfogadni magukat its 2020 bitch!

2020. febr. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!