Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan vágyatok, amit még nem tudtok megélni?
Sok :D
Nem találtam srácot még rá :D.
Kétszer már volt szerencsém átélni az igazán szép párkapcsolat minden örömét, közös lakásban,évekig párban élve.
De. Mégis a hűtlenség miatt vége lett, pedig sosem hittem volna. Vágyam nekem is az,,hogy jön még egy értelmes és nyugodt srác,akivel kölcsönösen szeretetben élhetek.De mivel ez azt hiszem, ma egy kissé...hmm...több, mint álom, több,mint fantázia, így elvagyok magam is, mert ha nem azon filózok, miért nem jön senki, akkor nem idegesítem magam feleslegesen.
Nem vetem meg azokat sem, akik csak szexre, többesre, vagy egyéb testi kiélésre vágynak, ez van, nem vagyunk egyformák.
Aki ezen felhúzza magát,az olyan, mintha a falat nyomnánk,mert rossz helyen van. A fal fog nyerni. El kell engedni,hagyni kell, éljen mindenki úgy , ahogy akar, írjon ide amit szeretne.
Ha eljön neki a sok szex, vagy többes szex,vagy bármi extra szex,egészségére.
Mi pedig, akik uram'bocsá' kapcsolatot szeretnénk, várnunk kell, vagy pedig tudomásul venni, ma más az igény, mint a mi vágyunk.
De nem kell beállnunk a sorba...
1. Két pasival én is szivesen lennék. Az egyik a számba tenné, a másik a popsimba. - Még egy partnert is nehéz találni nem kettőt...
2. SZeretném ha szex előtt, vagy után a számba pisilne a partnerem. - Sosincs hely, vagy csak a szája jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!