Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy lebutítanak oldalakat?
A pride.hun régen leherett hirdetést feladni és volt chat, de megszűnt. Létezik hasonló?
A planetromeon többek között volt városra keresés funkció stb, már a magyar nyelvű menü sincs meg...
Pedig a válaszolónak igaza van.
A pride.hu-t az undi stílusban kiírt hirdetések és témák tették tönkre. Ha felléptél az oldalra, akkor mást nem láttál, mint valami perverz szexpartner kereső kiírást. Az oldal készítői ezt unták meg.
Ehhez nem kell nagymamának lenni, csak rendelkezni valamennyi ízléssel. Én 19 voltam, amikor először felléptem az oldalra és kb. egy életre csalódtam a magyar meleg közösségben. Mintha csak hímk*rv*kból állna.
A planetromeo sem jobb, mert lényegében azok vannak ott is, akik tönkretették a másik oldalt. Max a nem tudom...5-6 év elteltével jöttek hozzá új ribik is.
Bár azon az oldalon távolság alapján lehet keresni.
Anyagi okai vannak. Chatet, hirdetési oldalt csak úgy tudsz fenntartani ha folyamatosan moderálod különben nagyon elcsúszik az oldal. Szerinted itt mi lenne ha nem moderálnák? Tele lenne trollokkal, meg szexpartner-keresőkkel, vagy éppen homofóbók kiírásaival.
A planetromeo meg nemzetközi oldal, a nyelvi modul készítése pénzbe kerül. Az oldal üzemeltetője azt nézi lesz-e annyi bevétele magyar reklámomból hogy megérje neki a nyelvi modult megcsinálni és további befektetés eszközölni stb.
Azért ment ki a rómeóból a magyar nyelv, mert nem érte meg fenntartani, a magyarosítás is pénzbe kerül.
Nem volt olyan sok előfizetője, mert hát minek támogatni, hisz ingyen van, ilyenkor meg jön a reklamáció, mintha alanyi jogon járna.
Ugyanez a helyzet a szexmozikkal is, nem kerül valami sokba a belépő, de sokallják és inkább mennek nyilvános wc-kbe sz-pni, meg egyéb kültéri helyekre.
De ha ezeket sem sikerül fenntartani, akkor megint jön a rinya, hogy miért szűnt meg. A melegek a saját szórakozásukra is sajnálják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!