Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi ido alatt all fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido alatt all fel a farkatok?

Figyelt kérdés

A kerdesem felmeres jellegu.

Egyik haverommal szoba kerult a tema, es o nagy panaszkodva mondta hogy ahoz h kokemeny legyen bizony neki par perc kell.

En meg nem akartam elvenni az eletkedvet de nekem mire a partnerem leveszi a boxerem, mar az egnek allva meredezik.

Mi az oka ennek a kulonbsegnek?

2020. jan. 23. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ha valami izgató, nekem is gyorsan feláll.
2020. jan. 23. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Jó partnerrel, izgató nővel - szinte pillanatok alatt, de nem méri senki stopperrel. Nem kell rágörcsölni, egyszerűen jön az magától :)
2020. jan. 23. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami olyan izgat fel szerintwm másodpercekben mérhető
2020. jan. 23. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hangulatfuggo.

Van, hogy eleg egy hevesebb csok vagy latvany is. Van, hogy ra kell neha segiteni.

2020. jan. 23. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ,mekkora szexuális inger éri az agy szexuális központját . Ilyen egyszerű ez.
2020. jan. 23. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha ugy van már az előjátéknál kőkemény , pillanatok alatt
2020. jan. 24. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem pl csak akkor áll fel ha izgatják..
2020. jan. 24. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon rá vagyok kattanva a partneremre, akkor már az alatt kőkemény, hogy lehúzom róla a nadrágot, illetve ő énrólam.

És akkor még nem történt előjáték. :)

F/49/bi

2020. jan. 24. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem se áll fel azonnal viszont nehezen lankadok le
2020. jan. 25. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem változó, de gyorsan áll, néha elég egy forró csók, néha kell, hogy meztelenek legyünk, és lássam a pasim farkát ahogy egyre merevebb lesz. De passzív ként dugás közben az enyém nem is áll mert nem a farkamra figyelek, csak élvezem, hogy használják a popóm.
2020. jan. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!