Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a passziv nem bírta a méreteteket? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Mekkora az amit nem bírt?2020. jan. 23. 13:09
1/10 anonim válasza:
Volt, kicsit folytattuk az elő játékot utánna nem volt gond
22 cm
24 A
3/10 anonim válasza:
Fokozatosabb előkészítés (ha úgy tetszik előjáték), több síkosító és ésszel - tökmindegy mekkora a méret.
4/10 anonim válasza:
Jaj de megnovelnem a sajatomat ha tehetnem. Akar 28cmre is.
5/10 anonim válasza:
Volt tobbszor is, de eroltetni kell es akkor bemegy
22cm
17/f
6/10 anonim válasza:
Volt. 23 centi, nyeritettem mert nem fert be teljesen, hiaba eroltette, hiaba a sok tagitas es sikosito, nekem fajt. Szar elmeny volt. 28/p
7/10 anonim válasza:
Előfordult már. Nekem 23 centis, de annyira nem jó dolog ám. Kivételesen sok előjáték, tágítás kell, mert nem akarom bántani az aktuális partnerem. Volt már, hogy csak a makkom fért be, utána nem is fojtattam mert láttam, hogy fáj neki.
24/f/aktív
8/10 anonim válasza:
Volt sajna. 22 cm. De semmi nem vált be így maradt az orál
9/10 anonim válasza:
Réggeben voltam egy sráccal 23-as volt és vastag is, nagyon sokág ment a tágítás, de mire végre tövig bennem volt azt nagyon élveztem.
10/10 anonim válasza:
Könnyen táguló 19 éves passziv srác vagyok, nekem több nagyobb mérettel is volt dolgom. Nálam sose volt gond például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!