Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez tinderen?
A tinder az az olcsó dugás lottója
Nézed a nyereményt és vágysz utána de a lelked mélyen tudod hogy csak kamu az egész :)
Én is kaptam ott próba gyanánt pár mach-et de "akiktől" kaptam nem is válaszoltak... Tehát valszeg ez ilyen random generált holmi ha nem adsz ki érte pénzt.
Úgy tűnik,nem igazán lőtted be;hogy mennyit érsz. Nem húztam mindenkit jobbra, csak aki elég helyes volt. Mégis 10% körüli volt a matchek aránya.
Mindezt középfokú végzettséggel, középkorúan,egy vas nélkül,magam meglátása szerint: közepes külsővel.
Ja,és ráadásul lányokat keresve🙈
Nekem is kiírta, mégse volt túl sok matchelésem. Ez a 99+ lehet simán túlzó is, amivel rá akarnak venni, hogy ugyanmár vedd meg a prémiumot és fizess. Én úgy voltam vele, minek nézném meg, kik húztak jobbra, ha én nem húztam őket jobbra, mert nem jöttek be? Szerintem teljesen fölösleges pénzkiadás.
Egyébként meg rengetegen tényleg mindenkit jobbra húznak, csakhogy összejöjjön a napi szex...
3# Lol ... nagyon nem.
Mindenki valós személy és mindeki kommunikál és találkozni akar, azok is akik azt hiszik nem akarnak.
Ha neked ez a tapasztalásod valószínűleg nem vagy küllemre szép vagy valamit nagyon elrontottál a profilod készítésében, hogy senki se vegyen komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!