Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan melwg pasi akit ismerkedésnél nem zavar az ha a másik egy egyszerű kétkezi melós?
Figyelt kérdés
De persze nem az az igénytelen fajta!2020. jan. 20. 18:20
11/12 anonim válasza:
Nekem abszolúte nem mérvadó. Ha valaki, intelligens, művelt, aranyos, akkor nem fogom megkérdezni, hogy “Ugyan van-e annyi diplomád, mint nekem?”.
Az első nagy szerelmem egy buszsofőr volt. Aki minden helyzetben feltalálta magát, mindenhez hozzátudott szólni. És randiztam már többdiplomás, doktori fokozattal rendelkező, ostoba, tulok szakbarbárral is.
12/12 anonim válasza:
Építő ipari vállalkozó, munkás vagyok. Sajnos nem nagyon találkozok melegekkel az építkezéseken. Pedig egy ilyen munkás srác nekem többet érné mint egy irodista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!