Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy 23 évesen még soha nem volt semmi fiúkkal (még csók sem), de meleg vagyok?
Nem veled van a baj.
Én is így voltam, 22 évesen voltam először fiúval.
Nálad is az a gond, mint nálam volt, még nem fogadtad el önmagad, ezért nem mersz nyitni egy személyes találkozóra sem.
Én azt javaslom, nyugodtan ismerkedj neten, ha találsz olyat aki szimpatikus, hívd el randira, beültük például egy üdítőre, kávéra valahová, utána már megnyílsz.
Kérdezz például a randipartnerektől olyat, hogy ők hogyan fogadták el magukat,hogyan coming outoltak stb, ez sokat fog segíteni.
Ha gondolod írj privátot.
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést. Az első fiú aki életemben egy éve volt és meglehetősen faképnél hagyott, mert csak addig voltam jó, amíg az exével rosszban volt. Igazából ott történt az, hogy hónapokig depressziós voltam. Akkor realizálódott bennem, hogy a melegek nagy része, bocsánat a kifejezésért, de önző. Én az a típusú ember vagyok aki könnyen kötődik sajnos és emiatt kerültem már olyan helyzetekbe, melyekbe nem kellett volna. A grindr nem az a hely, ahol egyről a kettőre tudsz jutni, hisz ott egy idő után otthagynak, megszakad a kommunikáció, mert valami az emberekbe üt és akkor otthagynak, mert olyanjuk van. Véleményem szerint legbelül minden meleg szeretné, hogy szeressék, de az egoizmus és az önteltséggel próbálják meg ezt fedezni.
Ugyaennyire ki vagyok én is készülve a meleg emberektől hidd el, kilencven százalékuk nem is tudom milyen világban él. Komolyan viszont nagyon kevesen gondolják, hiszen energiát kellene befektetni egy kapcsolatba. :) És ehhez lustának lenni a legegyszerűbb.
Biztos vagyok benne, hogy találsz valakit idővel ha próbálkozol. :)
22/f
Nem gáz egyáltalán, én is pl. 23 (sőt majdnem 24) voltam mikor először lett valami
Nehéz normális srácot találni sajnos
szerintem semennyire, majd eljön az ideje!
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!