Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítsam el egy meleg srác közeledését?
Bocs, de a lányokat szeretem.
Ennyi
"Szia, ne haragudj, nagyon rendes vagy meg minden, de én hetero vagyok"
Attól még nem leszel homofób, hogy nem szereted a fiúkat :)
Hát szerintem ha mondjuk elkeztek beszélgetni ( és van barátnőd) és monjuk a
edzés vége felé vagy és épp a beszélgetés közepén vagytok akkor mond azt hogy kell menned mert a barátnőd már vár*. Ha nincs barátnőd akkor mondjuk kezdj el beszélni valamilyen lányról aki tetszik neked, ez elég egyértelmű jelzés, és utána kitalálhatod azt hogy épp a egyik sráccal van és mond hogy reméled hogy nem kezd el járni a lány a sráccal mert tetszik neked a lány és mond hogy tudod hogy a srác bi, és hogy téged nem zavar, mert nincs gondod a melegekkel( btw ezt akkor is mondhatod ha van barátnőd, csak a lány aki tetszik helyet a barátnődet mondod).
Úgy hogy elkezded kerülni a társaságát, bárhol előfordulhat olyan ember aki kicsit túltolja a jópofaságot, haverkodási szándékát.
Ha egyértelmű célzást tesz, akkor te meg egyértelműen jelzed, hogy bocsi, de hetero vagy / lányokat szereted. Ez még nem homofóbia, csak jelzed hogy mi a pálya.
Teljesen jól mondja a #4. Burkoltan kell, így nem sérted meg, mi van ha tévedsz és nem is meleg? :)
Bármikor ilyen téma kerül, akkor te beszélgess a csajokról, elég egyértelmű jelzés.
Ha meg hosszú távon nem veszi a lapot akkor kerülni kell a társaságát ha úgy is mindent megtesz hogy a közeledben legyen akkor ki kell teregetni a lapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!