Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti hogy adtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti hogy adtok a külsőtökre?

Figyelt kérdés

-Jártok szoláriumba?

-Gyantáztatok? A feneketeket hogy borotváljátok le? (nekem nagyon szőrös)

egyéb?

2020. jan. 18. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető ápoltság mellett én pl járok (nem sokszor) intimgyantára bár mostanában magamnak trimmelem,ápolt borostám van,minden este és minden reggyel kézkrémet használok.szoliba nem járok.2 hetente járok fodrászhoz.ezek nem tul nagy és különleges dolgok de én ennyit teszek meg.ja és évente 3 szor pedikűröshöz járok
2020. jan. 18. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

igyekszek minőségi ruhákat venni, edzeni járok, futni, bőrvédő tusfürdőt használok, nem mosom samponnal a hajam (öntisztuló), van fogzuhanyom.. hát így kb ennyi, annyira nem izgulom ezt túl

25a

2020. jan. 18. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem fehéren a bőröm, és nyáron is fény védőt használok. A feneked ne borotváld, mert utánna viszketni fog, inkább gyantázd!

Szemöldököm szedem, bőrradirozok, stb. Sminkelni nem szoktam.

2020. jan. 18. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

bőrradír, halolaj néha ami szépít a hajon, megfelelő sampon, plusz szőrtelenítés lézeresen, meg természetesen krémek

22

2020. jan. 18. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
En borozvalom mindenemet maszturbalas utan megmosom a kukimat ugy lehuzom a fitymat es ugy is hagyom
2020. jan. 20. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A hajam gyorsan zsírosodik, de négy naponta mosom és esténként élesztőt eszek. Az arcszőrzetem ritka, ezért másfél-kéthetente borotválkozok, kétévente teljes arckezelésre megyek kozmetikushoz. A testemmel aránylag elégedett vagyok, súlyzós edzéseket itthon végzek és járok futni. Újabban nagyon megtetszettek ezek a sztreccs farmerek, amiket viselnek, 10 farmeremből 1 ilyen a többi hagyományos szárú, de törekszem majd őket lecserélni. :D Ingeket is hordok és ha lenne türelmem ékszereket magamra pakolni, akkor az is lenne. A mellkasomat borotválom és félévente járok pedikűröshöz. Kókusz testápolóval vagyok muszáj kenni a lábam. Nagy vonalakban ennyi.
2020. jan. 28. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!