Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én vettem észre, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem észre, hogy a diplomások, értelmiség között sokkal magasabb a melegek aránya?

Figyelt kérdés
Vagy csak ilyen közegben mozgok, és nem ismerem az alsóbb rétegeket?

2020. jan. 18. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt inkább megfordítanám. Szerintem nem "a diplomások, értelmiség között sokkal magasabb a melegek aránya", hanem a melegek között magasabb a diplomások aránya, ha ezt százalékban mérjük.
2020. jan. 18. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igazuk lehet az előttem szólóaknak. Igazából annyit tennék hozzá, hogy lehet értelmiségi körökben elvileg jobban elfogadnak. Magyarországon sajnos nagyon nagyon rossz a helyzet elfogadás terén és sokakat ez megvisel és nem meri önmagát adni még a barátai előtt se. Jó érzés és egyben szomorú is, amikor azt kapod, hogy te vagy a legjobb meleg barátom, akiről tudom is, hogy az és beavat az a személy a dolgaiba. Nagyon sajnálom, hogy pár emberrel pont rosszkor találkoztam és feladott mindent egy bunkó személy miatt aki otthagyta. Egyik átkom ez, rosszkor kerülök az emberek életébe. Melegek: nyitott, intelligens gondolkodás, elnyomott érzelmek -> kompenzáció vagy depresszió

22/f

2020. jan. 19. 01:50
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Diplomás,értelmiségi végzettségű vagyok,középkorú.Mind a három tartósabb párkapcsolatom fizikai téren dolgozó sráccal volt.

És bizony,sokkal több kedvesség,természetesség és szeretet volt mindegyikben,mint azokban az értelmiségiekben,akikkel próbáltam -volna - ismerkedni. Nagyon sok nárcisztikus és anyagias van a tanultabbak között.

Ha lesz még párkapcsolatom, biztosan annak örulnék, ha szintén "egyszerű " dolgozó ember lenne.

Barátaim között is van két pár, akik szintén értelmiségi-fizikai és tökéletesen megvannak,jól kiegészítik egymást.

49F

2020. jan. 19. 07:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden társadalmi rétegben kb. ugyanannyi meleg van, egyszerűen az értelmiségi/szellemi dolgozó réteg (különösen a nagyvárosokban) elfogadóbb. Míg, ahogy írták is, egy építkezésen coming outolni 15 szakmunkás nem igazán elképzelhető.
2020. jan. 19. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
15 szakmunkás előtt
2020. jan. 19. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Korábban találkoztam már egy amerikai tanulmánnyal, ami kihozta, hogy a melegek valamennyivel tanultabbak a heteróktól. A társadalomtudományoknál és még néhány más területen pedig azt hiszem kimondottan felül van repreztálva.

Biztos benne van a pakliban, hogy mindenki alapvetően a saját kis buborékjában él akaratlanul is, de az is, hogy az alsóbb társadalmi rétegek körében kevésbé elfogadott a homoszexualitás, így vagy letagadják, vagy pedig esetleg próbálnak tenni ellene, hogy oda tartozzanak, így kijön egy szignifikáns eltérés.

Én se tudnám elképzelni, hogy ne egy értelmiségi, lipsi közegben éljem az életemet.

24/F

2020. jan. 19. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!