Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet igazság abban, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet igazság abban, hogy a bi és a meleg srácok mást akarnak?

Figyelt kérdés
Én pl bi vagyok és nekem a test ami döntő. (Aktív vagyok) Míg sokszor tapasztalom, hogy melegeknek az arc és hiába tetszik pl a farkam vagy a testem ha az arcom nem. Nekem az arc egy kapcsolatban számít, de egy szexben nem döntő. Mielőtt írná valaki, nem vagyok igénytelen!!! Csak nem fontos annyira, hogy ha tetszik a teste és egyeznek a vágyaink akkor offoljam mert mondjuk nem az álmaim pasija.
2020. jan. 15. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagyok és hasonlóan látom mint te. Én is aktív!
2020. jan. 15. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok én azt vettem észre hogy a bi pasik többsége nem szeret csókolózni,simogatni,cirógatni.egyszóval nem szereti az érzelmeket pasival megélni.
2020. jan. 15. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok bi-ként, viszont egy kapcsolathoz te is nézed a lány arcát és egyéb tulajdonságait, egy meleg fiú is azért nézi ezeket.
2020. jan. 15. 10:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Kapcsolathoz! De én mindig szexhavert keresek!!!
2020. jan. 15. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok, és nekem mindig az arc a legfontosabb, többi másodlagos. Mielőtt bárkivel társalgásba kezdek akármilyen portálon, előbb egy arcfotót kérek. Szex téren is így vagyok, nem volt sok alkalmim, de abba is csak helyes, jóképű srácokkal mentem bele. Amúgy szerintem mindenkinél másképp van, sokaknak a test számít.
2020. jan. 15. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De akkor minek teszed fel a kérdést, hogyha egyértelmű a válasz? :D te szexet keresel, ők meg ennél többet. Szerintem innentől kezdve a válasz is egyértelmű.
2020. jan. 15. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Na jó ez így visszaolvasva kicsit értelmetlen lett, de a lényeg csak érthető.
2020. jan. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!